E-mail: info@totharpadgimnazium.com 

Telefon: +36 52 411225   OM: 031199 

Tóth Árpád Gimnázium   

4024 Debrecen, Szombathi István utca 12.

Személyes órarend a KRÉTA felületen

Kedves Diákok! A KRÉTA  elektronikus naplóban ellenőrizhetitek a személyes órarendeteket. Ott láthatjátok, hogy milyen közép- és emelt szintű érettségi előkészítőkre jártok a kérelmek elbírásása után. (A foglalkozások névsorai, időpontjai, helyszínei itt is megtekinthetők.)

Szintén a személyes órarendetekből láthatjátok, mely délutáni testnevelés órákon kell részt vennetek. Akik nem töltötték ki az űrlapot, vagy adták le határidőre a kék füzetet, azokat beosztottuk azokra a foglalkozásokra, ahol még volt hely. 

A szakkörök és egyéni foglalkozások időpontjait és helyszíneit itt nézhetitek meg. 

2023.09.13.

Kezdődik az osztályok közötti labdarúgó házibajnokság

2023. szeptember 19-én indul az osztályok közötti labdarúgó házibajnokság.

A mérkőzések időpontja, a csoportbeosztás az alábbi linken nyomon követhető.

2023.09.19.

Emelt és középszintű előkészítők módosítása a 2023/2024-es tanévben 

Kedves Diákok! Az emelt és középszintű érettségi előkészítők módosítása lezárult. A kérvények - néhány kivételtől eltekintve - elbírálásra kerültek. A módosított névsorokat megtekinthetitek itt: EMELT ÉS KÖZÉPSZINTŰ ÉRETTSÉGI ELŐKÉSZÍTŐK 

Akinek kérdése van, az igazgatói irodában érdeklődhet.

2023.09.11.

DÖK-elnök választás

A Diákönkormányzat elnöki posztjáról lemondott Gólián Viktória 11.a osztályos tanuló. A lemondást sajnálattal vettük tudomásul. 

Mivel a Tanács nem maradhat vezető nélkül, így a helyére a DÖK szabályzata szerint új vezetőt kell választanunk. 

A vezető olyan diák lehet, aki:
- már legalább 1 éve aktív tagja vagy a DT-nek vagy az ODB-nek,
- nem elsős vagy végzős diák.

A vezetői pályázatnak tartalmaznia minimum egy motivációs levelet és egy éves programtervet. Ezeken kívül bármilyen szükséges dokumentummal kibővíthető (plakát, videóanyag, stb.).

A választás lebonyolításának menete:
- szeptember 18-ig várjuk a pályázatokat;
- szeptember 22-ig tart a kampányhét, amikor a jelöltek a diákokkal ismertetik a programjukat;
- szeptember 25-én lesz a választás, mégpedig az első szünetben az ODB titkárok adják le az osztályaik szavazatait, második szünetben a DT tagok szavaznak, míg nagyszünetben lesz a szavazatok megszámlálása.

Várjuk az iskola diákságáért aktívan tenni akaró diákok jelentkezését!

2023.09.06.

Ifjú kutatók nyári tábora Szegeden

A jövő kutatói ismerkedhettek a tudományos hétköznapokkal az Ifjú kutatók első nyári táborában Szegeden. A 2023. július 9. és 14. között megrendezésre kerülő táborban 16 Szent-Györgyi diák vehetett részt. A Tóth Árpád Gimnáziumot Cs. Varga Ferenc idén végzős diákunk képviselte.

A középiskolás diákok az Szegedi Tudományegyetem és a Szegedi Biológiai Kutatóközpont 7 laborjában kóstolhattak bele a kutatók munkájába. Az egy hétig tartó táborban a tudományon kívül a szórakozásra is jutott idő : a diákok városnézéssel, vadasparki kirándulással kapcsolódtak ki a labormunkák után.

A táborról kisfilm is készült, amelyet itt lehet megtekinteni:

https://www.youtube.com/watch?v=kSbMQoc9f50

A jövő évi táborba is várják a Nemzeti Tudós Akadémia kiemelkedő tevékenységet végző diákjait. A programhoz csatlakozni kívánó diákok a szükséges információkért keressék a NTA rendezvényeit és plakátjait az A épület 1. emeleten és a biológia szertárban.

2023.09.11.

Versenyeredmény

Kiss Kinga Lili 10.E osztályos tanuló a KÖMAL (Középiskolai Matematikai és Fizikai Lapok) fizikai mérési versenyén a 2022/23-as tanévben az országos 5. helyezést érte el. Felkészítő tanára Suba István.

Az eredményéhez gratulálunk!

2023.09.07.

Hiányzás - orvosi, szülői igazolások feltöltése a TÁG Kréta rendszerbe

Tisztelt Szülők! A tanulók iskolai hiányzásával kapcsolatban kérjük olvassák el ezt a tájékoztatót.

 Az orvosi igazolások, ill. szülői igazolások Krétába történő feltöltésének lépéseiről szóló útmutató megtalálható a fenti linken és a honlapunkon, a Szülők menüpont - E-ügyintézés oldalán. Ezen az oldalon sok, a Kréta szülői használatát bemutató videóra mutató link is található. Amennyiben a Kréta használatával kapcsolatos segítségre van szükségük, kérjük keressék fel ezt az oldalt. Köszönjük. 

2023.09.05.

Elfelejtett jelszó TÁG-os e-mail címhez

Új jelszót TÁG-os e-mail címhez az alábbi linken keresztül igényelhet az, aki elfelejtette.
(Nem automata rendszer küldi az új jelszót azonnal, hanem kézi adatellenőrzésen megy át a kérelem, ami több időt vesz igénybe!)

2023.08.28.